BookShared
  • MEMBER AREA    
  • Хората, които променят България 2

    (By Даниел Пенев)

    Book Cover Watermark PDF Icon Read Ebook
    ×
    Size 23 MB (23,082 KB)
    Format PDF
    Downloaded 612 times
    Last checked 10 Hour ago!
    Author Даниел Пенев
    “Book Descriptions: Подобно на първата част, героите на втората част на „Хората, които променят България“ са инициативни и находчиви българи, които предпочитат да са на арената, а не на трибуните за зрители. Те не са безстрашни, но са смели и борбени. Не са безгрешни, но полагат усилия по-често да проявяват по-добрата страна на своята природа. Не са експерти във всяка област, но са готови да помолят за помощ и да потърсят подкрепа. Не се оплакват, а действат. Не пилеят времето и енергията си в търсене на виновни, а търсят начини да бъдат полезни. Не гонят съвършенство, а надграждане. Най-голямата прилика между тях обаче е несломимата им вяра в силата на всеки един човек да променя света към по-добро.

    Запознайте се отблизо с:

    Кремена Кунева, Иво Ценов, Тенко Николов, Кристина Газиева, Марио Мишев и Иван Кънчев, Лазар Радков, Силвена Христова, Красимир Ламбов, Александър Алексиев, Емилия Иванова, Виктория Радославова, Сергей Петров, Павлина Върбанова, Д-р Георги Стаменов, Камен Донев, Георги Ненов, Марияна Манушева, Александър Манушев, Олга Минева, Благовеста Николова, Добромир Иванов, Виолетка Славова и Мария Стайнова, Биляна Савова, Елица Баракова, Д-р Никола Владов, Анджела Иванова, Гергана Станчева, Филип Ублеков, Ива Гумнишка, Християн Христов, Ирина Обущарова и Етиен Йовчев, Любомир Ноков, Магдалена Малеева, Евелина Келбечева, Свилен Рангелов, Константин Рангелов, Стефан Иванов, Максим Иванов

    Вдъхновение е да бродиш сред вдъхновители. Но и мисия. Именно тази своя мисия затвърждава Даниел Пенев с втората част на книгата си „Хората, които променят България“. Журналистът и преследвач на доброто е скътал в тези страници 30 истории на хора, които поемат отговорност и първо променят себе си. Те имат устойчива мисия и изпитват удовлетворение от това, което правят. Много често ще ги видите изтощени, недоспали, забравили рождения ден на някой близък, но удовлетворени от промяната, отдадени на мисия, по-голяма от тях самите. С тази книга Дани усилва разговора за двигателите на промяната у нас.

    Ива Дойчинова, журналист и създател на „Будител на годината“, директор на програма „Радио София“ (БНР)

    Казват, че е почти невъзможно човек да промени характера си след първите седем години. Как е възможно тогава една страна да продължава да променя характера си след първите 1341 години? Даниел Пенев отговаря брилянтно на този въпрос с 30 майсторски написани истории за реални личности, които често изглеждат нереални. Има неща, които са в състояние да ни разтърсят и променят дълго след като сме навършили седем години. Този вдъхновяващ сборник е едно от тях. Когато затворите последната страница, без съмнение ще усетите, че книгата, която държите в ръцете си, сама по себе си прави историите 31.

    Иво Иванов, журналист и писател

    Между 6 и 13 г. бях изключително религиозен човек – дотам, че отваряха вратите на църквата в село Кайнарджа специално за мен, защото исках да се моля. Знам как изглеждат ангелите и Даниел се доближава възможно най-много до моята представа за тях. Когато анархията властва в ежедневието ни, имаме истинска нужда от хора като него и героите на неговите истории.

    Диана Димитрова, актриса

    Поздравления за Дани Пенев! Изключително надграждане върху историите от първата част на книгата! Толкова е вълнуващо да се запознаем с дейността и успехите на героите сред нас, които променят всички области на живота ни – бизнес, образование, здравеопазване, доброволчество и дарителство, култура, медии. Поклон пред главните действащи лица в книгата, които с работата си спомагат за изграждането на една по-уредена, мъдра, красива и прогресивна България.

    Васил Терзиев, предприемач и инвеститор, съосновател на Telerik и Campus X”

    Google Drive Logo DRIVE
    Book 1

    Time Shelter

    ★★★★★

    Georgi Gospodinov

    Book 1

    Summer's Lease (The Shakespeare Sisters, #1)

    ★★★★★

    Carrie Elks

    Book 1

    Проект Щастие

    ★★★★★

    Веси Тодорова

    Book 1

    The Bookstore on the Beach

    ★★★★★

    Brenda Novak

    Book 1

    Лятото на островните цветя

    ★★★★★

    Mina Gold

    Book 1

    Аз още броя дните

    ★★★★★

    Георги Бърдаров

    Book 1

    The Marlow Murder Club (Marlow Murder Club, #1)

    ★★★★★

    Robert Thorogood

    Book 1

    Железният светилник

    ★★★★★

    Димитър Талев

    Book 1

    Избирам теб 2

    ★★★★★

    Рени Ковачева

    Book 1

    Хвърчило към рая

    ★★★★★

    Неделя Щонова

    Book 1

    Рай

    ★★★★★

    Радослав Гизгинджиев

    Book 1

    Мамник

    ★★★★★

    Васил Попов

    Book 1

    Twelve and a Half: Leveraging the Emotional Ingredients Necessary for Business Success

    ★★★★★

    Gary Vaynerchuk

    Book 1

    Хроники на сходствата

    ★★★★★

    Зорница Иванова

    Book 1

    Christmas at Tiffany's

    ★★★★★

    Karen Swan

    Book 1

    Хералдика на чувствата

    ★★★★★

    Александър К. Алексиев