BookShared
  • MEMBER AREA    
  • Bătăile unei inimi transparente

    (By Daria-Teodora Badea)

    Book Cover Watermark PDF Icon Read Ebook
    ×
    Size 25 MB (25,084 KB)
    Format PDF
    Downloaded 640 times
    Last checked 12 Hour ago!
    Author Daria-Teodora Badea
    “Book Descriptions: Uneori, cel mai bun mod de a trece peste pierderea unui om drag este de-a-l păstra în inima ta, deoarece el sau ea reprezintă mai mult decât o întâmplare nefericită, ci o binecuvântare. „Bătăile unei inimi transparente” este o poveste dulce-amară despre prietenie, dar mai ales despre iertarea față de nemilosul destin și de noi înșine. Aceasta este o călătorie către sentimentul de liniște care, deși este urmat de o zi de mâine care poate să aducă noi provocări, reprezintă o nouă șansa de a o lua de la capăt.

    Lucille Willson, o tânără de optsprezece ani din New Heaven, Anglia, se confruntă cu moartea celui mai bun prieten al ei, Ryan Hall. Odată cu pierderea lui, Lucille se înstrăinează atât față de sine, cât și față de persoanele și lucrurile pe care le iubește cel mai mult în lume. Totuși, Ryan nu dispare complet din viața ei. Lucille găsește o agendă și o scrisoare de la Ryan pecare ar fi trebuit să o primească de la el în momentul în care urma să plece la facultate. Acesta o provoacă să scrie o carte și să nu renunțe la pasiunea ei pentru scris.

    Cu toate că trec mai bine de doi ani, lui Lucille încă îi este imposibil să se despartă de acea zi de septembrie care i-a schimbat viața complet. La insistențele mamei ei, aceasta începe terapia unde îl cunoaște pe Thomas Clark, psihologul cu care ajunge să formeze o relație de prietenie care o ajută să treacă peste moartea celui mai bun prieten al ei. Cu toate că nu are foarte multă încredere în domnul Clark, aceasta îi povestește despre scrisoarea de la Ryan. În ziua ce urmează, psihologul o anunță că urmează să predea în cadrul Universității Stanford și că ea urmează să fie studentă în cadrul programului de scriere creativă. Cu toate că i se pare ireal ce se întâmplă, Lucille prinde curaj să plece cât mai departe de New Heaven ca să poată să își caute liniștea.

    Oportunitatea de a studia la Stanford reprezintă mai mult decât trăirea unui vis. Lucille reușește să se reîntâlnească cu restul prietenilor ei și se asigure că iubirea dintre ei este încă acolo, dar și să își deschidă inima pentru mai multe persoane. Totuși, o nouă aventură vine și cu noi provocări, iar aceste provocări poartă și un nume – Aaron King. Sensibil, dar totuși ascuns după o perdea de aroganță, acest băiat o ia pe neașteptate pe Lucille, făcând-o să trăiască noi sentimente și să își pună și mai multe întrebări. Cu toate că relația dintre Aaron și Lucille pornește cu stângul, cei doi ajung să descopere că au mai multe lucruri în comun decât ar crede. Lumea este mult mai mică decât pare.

    De la întâmplări care își au rădăcina-n trecut până la momente scufundate în tragedie, mister și familiaritate, viața lui Lucille capătă mai multă claritate, iar aceasta se simte pregătită să îl lase pe Ryan nu în acea zi de septembrie, dar în inima ei, deoarece ea, de fapt, nu l-a pierdut niciodată. Pierderea lui Ryan reprezintă mai mult decât tragedia în sine, cât și o reflectare mai amănunțită asupra trecutui. Neliniștea lui lui Lucille își are rodul dincolo de acea toamnă și cu toate că nu găsește toate răspunsurile, găsește dorința de a trăi din nou.

    „Bătăile unei imi transparente” este, într-o altă ordine de cuvinte, un autoportret, cât și o ședință de terapie unu la unu, unde vorbim, ne ascultăm, ne înțelegem – noi între noi, dar și doar pe noi înșine.”

    Google Drive Logo DRIVE
    Book 1

    În cădere liberă (Declin Premeditat, #1)

    ★★★★★

    Silvia Frost

    Book 1

    Not My Romeo (The Game Changers, #1)

    ★★★★★

    Ilsa Madden-Mills

    Book 1

    A mea (Vendetta, #1)

    ★★★★★

    Morgan Kane

    Book 1

    Sex, Not Love

    ★★★★★

    Vi Keeland

    Book 1

    Grace and Glory (The Harbinger, #3)

    ★★★★★

    Jennifer L. Armentrout

    Book 1

    Small Favors

    ★★★★★

    Erin A. Craig

    Book 1

    Beasts of Prey (Beasts of Prey, #1)

    ★★★★★

    Ayana Gray

    Book 1

    The Olive Tree

    ★★★★★

    Lucinda Riley

    Book 1

    Arton grader minus (Fabian Risk, #3)

    ★★★★★

    Stefan Ahnhem

    Book 1

    Ultima tentație (Vecini, #7)

    ★★★★★

    Hanna Lee

    Book 1

    These Deadly Games

    ★★★★★

    Diana Urban

    Book 1

    Towards Zero (Superintendent Battle, #5)

    ★★★★★

    Agatha Christie

    Book 1

    The Burning Girls

    ★★★★★

    C.J. Tudor

    Book 1

    The Woman in the White Kimono: A Novel

    ★★★★★

    Ana Johns

    Book 1

    The Witch Hunter (Jessica Niemi, #1)

    ★★★★★

    Max Seeck

    Book 1

    Here Lies Daniel Tate

    ★★★★★

    Cristin Terrill