BookShared
  • MEMBER AREA    
  • Δύο μικρά νομίσματα

    (By Ισαβέλλα Πρίτσα)

    Book Cover Watermark PDF Icon Read Ebook
    ×
    Size 25 MB (25,084 KB)
    Format PDF
    Downloaded 640 times
    Last checked 12 Hour ago!
    Author Ισαβέλλα Πρίτσα
    “Book Descriptions: Δύο μικρά νομίσματα της Ισαβέλλας Πρίτσα

    Σελίδες: 218
    Διαστάσεις: 21x14
    Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο
    Λιανική Τιμή: 12.50 ευρώ
    Κατηγορία: Λογοτεχνία του φανταστικού, λογοτεχνία steampunk
    ISBN: 978-960-607-293-2


    Στον ουρανό όλα είναι υπέροχα κι απόκοσμα και κρύα. Όμως τίποτα δε μπορεί να σε πληγώσει. Τίποτα. Κι αυτό το τίποτα, το κενό που έπλεε μέσα του, ήταν πιο όμορφο από οποιοδήποτε κάτι που την περίμενε κάτω στη γη.
    Μια όχι και τόσο συνηθισμένη Πέμπτη μια περιπέτεια με πρωταγωνιστές μια χαριτωμένη μάγισσα κι έναν νεαρό υπάλληλο βιβλιοπωλείου ξεκινά, στην πόλη της Άγιολεθ όπου όλα είναι πιθανά. Καθώς οι ώρες δεν κυλούν εκείνος συναντά τη μούσα των ονείρων του κι εκείνη τον τραβά σε έναν κόσμο εντελώς αλλιώτικο από εκείνον που είχε γνωρίσει. Μαγικά νομίσματα, καθρέφτες που σε ταξιδεύουν σε μακρινά μέρη, ρομπότ, εφευρέτες και σκοτεινοί πύργοι είναι μόνο λίγα από αυτά που θα συναντήσουν μπροστά τους οι δύο νέοι στο μακρινό τους ταξίδι.
    Αν σας ενδιαφέρουν οι μαγικές καταστάσεις, τα ταξίδια με τραίνα και εύχεστε να σώσετε τον κόσμο, τότε αυτό το παραμύθι επικών διαστάσεων θα σας φτιάξει τη μέρα και θα σας κάνει να θέλετε να επισκεφτείτε την Άγιολεθ και τους ιδιόρρυθμους κατοίκους της, ειδικά μετά τη δύση του ηλίου.

    Η Ισαβέλλα Πρίτσα είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, με ειδίκευση Ψυχολογίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και νυν φοιτήτρια στην κατεύθυνση ζωγραφικής, του Εικαστικού Τμήματος της ΑΣΚΤ Αθηνών. Έχει πτυχίο πιάνου και ανώτερων θεωρητικών, ειδικού αρμονίας και αντίστιξης. Φοιτά παράλληλα στο ΠΜΣ Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το ΑΠΘ.
    Έχει εκδοθεί το βιβλίο της «η ανατομία ενός καλλιτέχνη» από τις εκδόσεις Ελκυστής το 2020 , αλλά και το διήγημά της «Γαλάζιο Φως» σε συλλογή διηγημάτων, από τις Εκδόσεις Πηγή το 2021.Τέλος, έχει βραβευτεί στους διαγωνισμούς magic brush illustration contest 2020, διαγωνισμό φωτογραφίας του Ιανού 2020 και στο διαγωνισμό Larry Niven 2021, σε διάφορες κατηγορίες. Επίσης εκδόθηκαν το 2022 από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές τα βιβλία της, Η μικρή Άρκτος, Το χρυσό κρεμμύδι είναι καλύτερο, και είχε συμμετοχή στις ανθολογίες των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές, Ανθολογία των Βραβείων Larry Niven 2020, Lockdown, Epic, Η πτώση των θεών ΙΙ.
    Ιστορίες της υπάρχουν στη στήλη Your Nightmares του περιοδικού Nyctophilia, στο περιοδικό Γλαρόλυκοι και στο κανάλι Greg Audiobooks.”

    Google Drive Logo DRIVE
    Book 1

    Ποιήματα Θανάτου

    ★★★★★

    Χρήστος Κουλαξίζης

    Book 1

    Human Relic

    ★★★★★

    Σελίνα Χρυσουλάκη

    Book 1

    Βραβεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού Larry Niven 2020

    ★★★★★

    Βασιλική Δραγούνη

    Book 1

    Do Androids Dream of Electric Sheep?

    ★★★★★

    Philip K. Dick

    Book 1

    The Gambler

    ★★★★★

    Fyodor Dostoevsky

    Book 1

    Eragon (The Inheritance Cycle, #1)

    ★★★★★

    Christopher Paolini

    Book 1

    Η επόμενη μέρα - Everly#1

    ★★★★★

    Κωνσταντίνος Καραγιαννόπουλος