BookShared
  • MEMBER AREA    
  • Kettőnk titka (Függőség, #1)

    (By Bettina Ludányi)

    Book Cover Watermark PDF Icon Read Ebook
    ×
    Size 27 MB (27,086 KB)
    Format PDF
    Downloaded 668 times
    Last checked 14 Hour ago!
    Author Bettina Ludányi
    “Book Descriptions: Kiszámíthatatlan és sokkoló fordulatok. Soha nem tudhatod, mi lesz a következő lépés." - Anarchia Könyvblog

    "Ha kézbe veszed Ludányi Bettina könyvét, egy olyan történetet kapsz, amely csúnya játékot játszik az elméddel." - Gck's Book Review

    Mi az erősebb: a függőség vagy az akarat?

    Niki Varela alkoholista. Lassan egy éve nem iszik, mégis különös dolgokat tapasztal maga körül. Időről időre üres borosüvegek tűnnek fel a lakásában. Hiába állítja, hogy nincs köze hozzájuk, még a legjobb barátnője sem hisz neki. Nem is csoda, hiszen egyetlen betörésre utaló jel sincs.

    Alexios Hallas pszichológust valaki felkérik egy nyomozáshoz,így hozza össze a sors Nikivel. Hiába foglalkozik évek óta függőkkel, még így sem ismeri fel időben, mi folyik a lány körül.

    Egy alkoholfüggő képzelgéseiről lenne szó csupán, vagy valaki az őrületbe akarja kergetni a lányt? Mi a különbség a valódi tettes és az áldozat között? Meddig képes egy függő uralkodni a sóvárgáson, ha mindent elveszít, ami fontos volt számára?

    Ludányi Bettina írónő új regénye, a Kettőnk titka ezúttal a függőség lélektanát járja körül. A pszichológiai thriller és a pszichológiai dráma jegyei keverednek össze egy történetben, amelynek nem fogod kitalálni a végét.”

    Google Drive Logo DRIVE
    Book 1

    The Missing Ones (D.I. Lottie Parker, #1)

    ★★★★★

    Patricia Gibney

    Book 1

    Written in Blood (Robert Hunter, #11)

    ★★★★★

    Chris Carter

    Book 1

    Maffiózók mackónadrágban: A magyar szervezett bűnözés regényes története a 70-es évektől napjainkig

    ★★★★★

    András Dezső

    Book 1

    Never

    ★★★★★

    Ken Follett