BookShared
  • MEMBER AREA    
  • Pași

    (By Em Sava)

    Book Cover Watermark PDF Icon Read Ebook
    ×
    Size 27 MB (27,086 KB)
    Format PDF
    Downloaded 668 times
    Last checked 14 Hour ago!
    Author Em Sava
    “Book Descriptions: Absolventă a Facultății de Litere (Universitatea Babes Bolyai, Cluj-Napoca), Ela Mihu (Em Sava) a dus cu ea în Canada dragostea pentru cuvântul românesc, pe care l-a cultivat și în mințile copiilor de români din țara frunzei de arțar. Din anul 2014 a început să publice poezie și proză pe blogul personal Sweet & Salty (https://savatoronto.com), iar din 2015 a apărut periodic în diferite reviste din țară și din diaspora (Catchy, Itaca, La Revista, Observator de Toronto) și a publicat povestirea la cu tine și inima mea în volumul colectiv Pastile de nesomn, al scriitoarei Corina Ozon.

    Radu Prodan (Axel), deși ca formație inginer IT, a fost întotdeauna pasionat de scris. Acest lucru l-a determinat ca ani de zile să lucreze în domeniul jurnalismului, ca redactor, la publicația de transporturi Cargo Magazin și să-și deschidă propriul blog, Texte pe față (http://textepefata.wordpress.com) în 2015.

    „Romanul „Paşi” este o poveste de dragoste contemporană. O poveste despre viață. Despre pașii pe care destinul ți-i dictează.

    Cei doi autori au creionat, fiecare în parte, propria versiune, oferind cititorului două perspective extrem de diferite, dar și foarte asemănătoare în același timp: cea feminină și cea masculină.

    Romanul are o construcție oarecum atipică, tehnica cărții fiind de fapt îmbinarea a două scriituri, a două voci care se întrepătrund, ori se continuă de-a lungul celor șaizeci și două de capitole.” - Observatorul”

    Google Drive Logo DRIVE
    Book 1

    Cutia cu nasturi

    ★★★★★

    Rodica Ojog-Braşoveanu

    Book 1

    Nu-i ușor să fugi de fericire

    ★★★★★

    Laura Frunză

    Book 1

    Fifty Shades Freed (Fifty Shades, #3)

    ★★★★★

    E.L. James

    Book 1

    Fifty Shades Darker (Fifty Shades, #2)

    ★★★★★

    E.L. James

    Book 1

    O alta ea

    ★★★★★

    Petruța Petre

    Book 1

    Nuante de piper si ciocolata

    ★★★★★

    Siono

    Book 1

    10 Minutes 38 Seconds in This Strange World

    ★★★★★

    Elif Shafak

    Book 1

    1877: Portretul unei iubiri desăvârșite

    ★★★★★

    Marius Albert Neguț