BookShared
  • MEMBER AREA    
  • Δύο μέρες και δύο νύχτες

    (By Τάσος Κυριαζής)

    Book Cover Watermark PDF Icon Read Ebook
    ×
    Size 20 MB (20,079 KB)
    Format PDF
    Downloaded 570 times
    Last checked 7 Hour ago!
    Author Τάσος Κυριαζής
    “Book Descriptions: Μετά από την τελευταία του αποστολή στο Αιγαίο Πέλαγος, το ερευνητικό σκάφος Κολόμπο βάζει ρότα για την Ιταλία, αφήνοντας πίσω του πολλά ερωτηματικά. Ένα πτώμα που ξεβράζεται στον Κορινθιακό Κόλπο, μία απαγωγή στο Ηράκλειο της Κρήτης από την ίδια την αστυνομία και μία λανθασμένη πληροφορία για παράνομη διακίνηση μεταναστών στο νησί της Σάμου, αλλάζουν τα σχέδια της Κοραλίας και του Δημήτρη. Εκείνη για τα επόμενα δέκα χρόνια θα εγκατασταθεί στη Γένοβα κι εκείνος θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Αποφασίζουν να βρίσκονται μία φορά τον χρόνο για δύο μέρες και δύο νύχτες.
    Όταν η Κοραλία θα αναλάβει τις τύχες του Κολόμπο II, από την καθέλκυσή του ακόμα, θα βρεθεί στο στόχαστρο των ανθρώπων που σημάδεψαν το παρελθόν της. Από τη Νάπολη της Ιταλίας στο Πόρτο Κουφό της Χαλκιδικής και από εκεί στο νησί της Μυτιλήνης, θα μάθει την αλήθεια με επώδυνο τρόπο.
    Τρία χρόνια αργότερα έχει στα χέρια της ένα ματωμένο πουκάμισο και μία σφαίρα. Εκείνος άφαντος. Αποφασίζει να επισκεφθεί όλα τα μέρη που έζησαν μαζί και να αφήσει τις αναμνήσεις να την παρασύρουν. Μέχρι το τελευταίο λιμάνι...

    ***
    ​Ο Τάσος Κυριαζής, πιο ώριμος συγγραφικά, έρχεται με το δεύτερο μυθιστόρημά του, να μας μαγέψει με το μπλε της θάλασσας! Μπλέκει περίτεχνα τους θησαυρούς του βυθού με την ανθρώπινη απληστία και έναν έρωτα που δεν τολμά να ξεπεράσει τις φιλοδοξίες! Αστυνομική πλοκή με ανατροπές που μας μαθαίνουν ότι η ζωή δίνει τα πιο ωραία μαθήματα! Οι εικόνες που αναδύονται από τα τοπία και το πέλαγος είναι από τα πιο δυνατά του όπλα!

    Τζένη Πετροπούλου – Συγγραφέας

    ***
    Ο συγγραφέας Τάσος Κυριαζής με τον απλό του λόγο έχει καταφέρει να μας δώσει άλλο ένα ρεαλιστικό αισθηματικό μυθιστόρημα γεμάτο πάθος, ταξίδια, όνειρα και όλα αυτά μέσα από ένα ραντεβού με τον έρωτα.

    Ελένη Ζερβοπούλου - Διαχειρίστρια του blog
    “Books and Freckles”

    ***
    Μία ιστορία συγκινητική, γεμάτη αποχωρισμούς και “διήμερες” επανενώσεις. Μία ιστορία του σήμερα που σε αγγίζει. Ο συγγραφέας για ακόμα μία φορά αποδεικνύει την ευαισθησία του, τον ρομαντισμό του, αλλά και τον προβληματισμό του για τα καίρια θέματα της κοινωνίας μας!

    Μαρία Κυμιωνάκη - Εκπαιδευτικός”

    Google Drive Logo DRIVE
    Book 1

    Όνειρα από Φίλντισι (Σκοτεινά Όντα, #2)

    ★★★★★

    Νέλλη Κουρκούλη

    Book 1

    Λόγια που σου χρωστάω

    ★★★★★

    Ελένη Ζερβοπούλου

    Book 1

    Ίχνος στον καθρέφτη

    ★★★★★

    Ελευθερία Μεταξά

    Book 1

    Ένα με το σκοτάδι (Ευγενείς Άγριοι #5)

    ★★★★★

    Γιώργος Δάμτσιος

    Book 1

    Ο Στοιχειωτής

    ★★★★★

    Δημήτρης Δελαρούδης

    Book 1

    Όσα χρόνια κι αν περάσουν

    ★★★★★

    Άνδρεα Αρβανιτίδου

    Book 1

    Αόρατη Γραμμή

    ★★★★★

    Μαργαρίτα Χαντζιάρα

    Book 1

    Κάθε μυστικό σου (Ευγενείς Άγριοι #3)

    ★★★★★

    Γιώργος Δάμτσιος

    Book 1

    Κακοί Οιωνοί

    ★★★★★

    Γεωργία Καλαμαρά