BookShared
  • MEMBER AREA    
  • Ο ιερός όφις

    (By Μάουρα Ρομπέσκου)

    Book Cover Watermark PDF Icon Read Ebook
    ×
    Size 21 MB (21,080 KB)
    Format PDF
    Downloaded 584 times
    Last checked 8 Hour ago!
    Author Μάουρα Ρομπέσκου
    “Book Descriptions: Ξυπνώ απότομα.
    Αυτήν την φορά ξέρω πως, ότι με είχε ξυπνήσει, ήταν όνειρο. Ένα παράξενο όνειρο. Είχα ακούσει για επαναλαμβανόμενα. Για όνειρα που έρχονταν και ξαναέρχονταν στον ύπνο σου, σαν την φωνή της συνείδησής σου, προσπαθώντας να σου επισημάνουν κάτι. Μα όνειρο που να πιάνεται από την τελευταία στιγμή του προηγούμενου, που να συνεχίζει από εκεί που είχε σταματήσει, σαν σειρά στην τηλεόραση, δεν γνώριζα.



    Ένα σύγχρονο κορίτσι βασανίζεται κάθε βράδυ από παράξενα όνειρα, που τη μεταφέρουν σε μια άλλη, αρχαία εποχή. Πολύ σύντομα θα διαπιστώσει πως ότι στοιχειώνει τον ύπνο της έχει κάνει κατάληψη και στο σπίτι της. Κάτι τρομερό έχει αναδυθεί από μια άγνωστη κόλαση και πριν το καταλάβει η ζωή της, όπως τη γνωρίζει, έχει καταστραφεί και το ίδιο συμβαίνει επίσης στον κόσμο.


    Η Μάουρα Ρομπέσκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει τέσσερα παιδιά και πέντε εγγόνια. Τελείωσε το Οικονομικό Λύκειο και για χρόνια δούλεψε σε λογιστήριο, μέχρι που την κέρδισε η γραφή. Τα τελευταία πέντε χρόνια παρακολουθεί μαθήματα δημιουργικής γραφής σε Harmony and creativity, Τales off the weird, Tabula Rasa, Το μαύρο κουτί της αφήγησης, Skillbox, Χαρτογράφηση φανταστικών κόσμων.
    Έργα της που έχουν εκδοθεί. ‘Ο Παλιός Χαρταετός’, παραμύθι, εκδόσεις Ηλιαχτίδα, και μεταφρασμένο στα Αγγλικά από εκδόσεις Bookguru.
    Το ‘Θανάσιμο Παιχνίδι’ μυθιστόρημα, εκδόσεις Bookguru. Και σε λίγο, προσωπική συλλογή διηγημάτων με τίτλο ‘Τα παιδιά της νύχτας’.
    Συλλογικό με τίτλο lockdown των Συμπαντικών διαδρομών με το ‘Ο εχθρός μου’.
    Συλλογικό με τίτλο Διηγηματικές Αναζητήσεις της Πηγής Παιδείας με το ‘Ο Καθρέφτης’.
    Διηγήματά της βρίσκονται σε αρκετά free e-books Tales of the mind project, Skillbox, ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ.Κ και στο ηλεκτρονικό περιοδικό Staxtes.”

    Google Drive Logo DRIVE
    Book 1

    Το χρυσό κρεμμύδι είναι καλύτερο

    ★★★★★

    Ισαβέλλα Πρίτσα

    Book 1

    The Melancholy Death of Oyster Boy and Other Stories

    ★★★★★

    Tim Burton