BookShared
  • MEMBER AREA    
  • За мен е чест

    (By Слави Трифонов)

    Book Cover Watermark PDF Icon Read Ebook
    ×
    Size 22 MB (22,081 KB)
    Format PDF
    Downloaded 598 times
    Last checked 9 Hour ago!
    Author Слави Трифонов
    “Book Descriptions: "В тази книга ще видите непознати страни от личността на Слави. Ще видите един образ – доста различен от този, който познавате от екрана или от концертната сцена."
    Иво Сиромахов

    „Ние винаги сме воювали с правителството, с всяко правителство, защото смятам, че това е основният ангажимент на журналистите и на такива шоута като нашето, да са против правителствата. Защото така има баланс, така има коректив. Бойко Борисов, каквото и да е правил, не е свалил шоуто. Може да е говорил „Аз мога да ви приключа“, може да е казвал всякакви неща, но не е свалил шоуто. Докато Иван Костов го свали. Той го свали, бе. Директно! Може да не го е свалил той лично, да го е свалил шефът на БНТ, но не е станало без Костов да е казал „Добре!“. Със сигурност. Щото държавата беше такава, че всичко опира до един човек.”

    „За да правиш политическа сатира, трябва да имаш: първо – много добър екип, второ – топки, и трето – да имаш доверието на аудиторията. Само тогава можеш да си позволиш да създаваш сатира, да иронизираш, да бъдеш саркастичен и хората да ти вярват и да се разсмиват или пък да се чувстват на твоя страна. Иначе става нелепо. Става като правено в читалище, художествена самодейност.”

    „Българската политическата класа е скопена. В нормалните държави политици стават хора, които са най-отгоре в „пирамидата на Маслоу“. Хора, които искат да работят за обществото. Така е правилно. А тук в политиката влизат хора, които на друго място не стават за нищо – голямата част от тях. Не мога всички да ги слагам под един знаменател. Но голямата част от тях са меркантилни, дребни душици, кои то искат да печелят от това, че са депутати или са в някое министерство, или са в общината. Те така ще искат, разбира се.
    Какво да правят друго?””

    Google Drive Logo DRIVE
    Book 1

    Христо Стоичков. Историята

    ★★★★★

    Hristo Stoichkov

    Book 1

    Глина

    ★★★★★

    Виктория Бешлийска

    Book 1

    Падение и спасение: изповедта на една хероинова наркоманка

    ★★★★★

    Vesela Toteva

    Book 1

    Тютюн

    ★★★★★

    Dimitar Dimov

    Book 1

    Ку-ку бенд: Ад и Рай

    ★★★★★

    Ivo Siromahov

    Book 1

    Железният светилник

    ★★★★★

    Димитър Талев

    Book 1

    Time Shelter

    ★★★★★

    Georgi Gospodinov

    Book 1

    Орисано

    ★★★★★

    Искра Урумова

    Book 1

    Кривата на щастието: За спорта, Вселената и всичко останало

    ★★★★★

    Иво Иванов

    Book 1

    Аз още броя дните

    ★★★★★

    Георги Бърдаров

    Book 1

    Стопанката на Господ

    ★★★★★

    Розмари Де Мео